DATE: 2020
TIME: 17:00
LOCATION: Budapest, Hungary
QVP koncertek a Budapest Jazz Clubban 2020

A koncerteket támogatja a Nemzeti Kulturális Alap

2020. január 18. 19 óra

Barabás Tamás – basszusgitár, Égerházi Attila – gitár, Nagy János – billentyűs hangszerek, Koós-Hutás Áron -trombita és Kaszás Péter – dob, ének.

17:00 Megnyitó előadás – Égerházi Attila QVP
17:15 Android lemezbemutató koncert – nagyterem (belépőjegyes)
18:00 Android High-End lemezbemutató – emeleti terem
18:30 Djabe High-End lemezbemutató – emeleti terem
19:00 Djabe lemezbemutató koncert – nagyterem (belépőjegyes)
20:15 Solati High-End lemezbemutató – emeleti terem
21:00 Solati lemezbemutató koncert – nagyterem (belépőjegyes)

A High-End bemutatóhoz az berendezéseket az Audiophile Szalon biztosítja: https://audiophile-szalon.hu/

A Quality Vinyl Projects az analóg lemezeinek kiváló minőségéről is ismert Djabe zenekar kiadójának, a Gramy-H Kft.-nek a szakmai koncepciója és szolgáltatása a zeneipar hazai szereplői részére.
A kiváló minőségű hanglemez előállításának sarokpontjai a tökéletes hangzású analóg vagy nagyfelbontású digitális maszter, a csúcsminőségű lemezvágás és az első osztályú préselés. A QVP lényege, hogy kizárólag kiváló minőségű maszterek felhasználásával, Európa legjobb vágó műhelyeiben készített mesterlemezekről, a kontinens legjobb minőségben dolgozó gyárában, a holland Record Industryban készül a sorozatgyártás. A Quality Vinyl Projects minőségét a nemzetközileg elismert Djabe kiadványok fémjelezték eddig, de mostantól más zenekarok számára is elérhető a szolgáltatás a felvétel készítésétől, a keverésen és az analóg maszteren át, a vágás és gyártás minden fázisáig.
A QVP 2019 szeptemberében lépett piacra. A Djabe Táncolnak a kazlak tripla lemeze mellett forgalomba hozták a progresszív rock kiváló hazai képviselőjének, az Android együttesnek az East of Eden Revisited albumát, és Tzumó Árpád Solati Music együttesének Debut című bemutatkozó korongját.
A Budapest Jazz Clubban rendezendő Quality Vinyl Projets napon a három együttes bemutatatja az ősszel megjelent albumokat színpadon a koncertteremben, valamint félórában a koncertek között, csúcsminőségű High-End lemezjátszóval és hangrendszeren az étterem emeleti előadó termében. A berendezéseket a Gramy-H Kft partnere az Audiophil Szalon biztosítja. A lemezjátszós bemutatók keretében Égerházi Attila a QVP megálmodója beszámol az Abbey Road stúdióban és a Record Industry gyárban szerzett munkatapasztalatairól, a lemezvágás és gyártás műhelytitkairól.

A január 18-i program az Android lemezbemutató koncertjével, majd lemezbemutatójával kezdődik 17 órakor. Az Android lemezhallgatás után Égerházi Attila és Barabás Tamás bemutatja a Djabe Táncolnak a kazlak albumát, valamint legújabb Quality Vinyl Projects kiadványukat a Djabe & Steve Hackett: Back To Sardinia albumot. Ezután a Djabe koncertjét hallgathatjuk meg 19 órától, melyet a Solati lemez High-End bemutatója követ. A Solati Music zenekar 21 órai kezdéssel zárja a koncertek sorozatát és az estét.

A koncerten a Gramy-H Kft. teljes vinyl, CD, DVD , Blu-ray és mesterszalag kínálata elérhető lesz. A belépőjegyet 1000 forint erejéig beszámítják a megvásárolt kiadványok árába.
A fellépő zenekarok a hanghordozókat a koncertek után dedikálják.

A Djabe zenekarról további információ: www.djabe.hu, https://www.facebook.com/djabeworld/

További információ az Android együttesről: http://www.androidgroup.hu/, https://www.facebook.com/androidgrouphungary/

Információk a Solati Music zenekarról: http://www.solatimusic.com/, https://www.facebook.com/solatimusic/

A Quality Vinyl Projects honlapja: www.qvp.hu

Leave a Reply

Copyright © Gramy-H Kft. Minden jog fenntartva!. | 1092 Budapest, Ráday u. 40. | djabe@djabe.com | Adatvédelmi tájékoztató