High-End album premier – Update 2LP

A Djabe zenekar és az Audiophile Szalon március 2-án csúcsminőségű hangrendszereken mutatja be az Update 2LP, 45 RPM, half-speed cut albumot!

djabe-update-2lp-show-n-honlap-hirek

A 2018 október végén megrendezett Hifi Show kiállítás egyik szenzációja és legnagyobb sikere volt a Djabe zenekar Witchi Tai To című albuma, melyet az Audiophile Szalon rendszerén mutattak be. A legendásan jól megszólaló zene a lehető legjobb analóg formában született újjá. Most ugyanez történt a szintén díjnyertes Update lemezzel.

Az új kiadványt az Audiophile Szalon budapesti bemutatótermében március 2-án mutatja be Égerházi Attila a Djabe zenekar vezetője és gitárosa, valamint Barabás Tamás hangmérnök és basszusgitáros.
A lemez lejátszásához a rendelkezésre álló legjobb hangrendszert építik ki Acoustic Solid lemezjátszó, McIntosh erősítő, Sonus Faber hangfal és AudioQuest Niagara/Dragon kábel elemekkel.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. A 10 óra 15 perctől egy óránként kezdődő bemutatókra a djabe@djabe.com címen lehet regisztrálni. A nagy érdeklődésre való tekintettel a regisztrációval biztosítható a kívánt időpontban történő bejutás a bemutatóterembe. A regisztrációról visszaigazolást küldünk.

A program 10 órakor kezdődik, és a bemutató folyamatosan zajlik majd egészen 16 óráig. Az Update 2LP a helyszínen megvásárolható, akárcsak a Djabe többi albuma, melyet a zenekar jelen lévő tagjai a helyszínen dedikálnak.
A hanglemez bemutatója az emeleti demo helyiségben lesz. Eközben a földszinten az Update album 2011-es keverésű surround verziójába is bele lehet majd hallgatni és megvásárolni DVD-Audio lemezen.

Az Audiophile Szalon címe: 1202 Budapest, Mártírok útja 145. www.audiophile-szalon.hu

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

148 – Csepelről vagy Kőbánya-Kispestről a Kossuth Lajos u. megállóig, majd 123-as busszal a Mézes utcáig a 2. megálló
151 – Csepelről vagy Kőbánya alsótól a Mártírok útja megállóig, majd 99/123-as busszal az 1. megálló (Mézes utca)
23/23E – Boráros tértől Kiss Ernő utcáig, majd séta 550m (Mézes utcán)
99 – Blaha Lujza tér (Határ úton át) a Mézes utca megállóig
123 – Határ úttól a Mézes utca megállóig

A belépés díjtalan, várjuk szeretettel!

Copyright © Gramy-H Kft. Minden jog fenntartva!. | 1092 Budapest, Ráday u. 40. | djabe@djabe.com | Adatvédelmi tájékoztató