Göbölyös N. László – Djabe 20 év szabad hangjai

Megjelent a Djabe első 20 évét 344 oldalon bemutató, közel 900 színes fotóval illusztrált keményfedeles könyv, melynek minden egyes példányát Égerházi Attila, a Djabe alapítója kézzel sorszámozta.

A könyvben a zenekar tagjai saját történeteiket is elmesélik, melyek révén eddig nem ismert részleteket tudhatunk meg a Djabéról, bepillanthatunk a kulisszák mögé. Megismerhetjük az együttes egyedülálló, világszerte elismert kiadványait. Göbölyös N. László író, újságíróként, zenekedvelőként, rajongóként, barátként és útitársként szinte minden fontosabb mérföldkőnél jelen volt. Számos releváns hazai és külföldi lemez és koncert kritikát is idéz az albumok és a turnék kapcsán. Az események „koronatanúja”, a Djabe életművét behatóan ismerő, avatott írástudóként alapos, mégis könnyen áttekinthető és olvasmányos összefoglalót alkotott. Aki kíváncsi egy megvalósult álom, több mint húsz évet felölelő stációira, és aki lelkesen szurkol a magyar muzsikusok nemzetközi sikereiért, örömmel fogja forgatni legújabb zenei témájú könyvét. A komplexebb élmény érdekében a vásárló talál egy megrendelőlapot a könyvben, amellyel az összes Djabe kiadvány 50-80%-os árengedménnyel vásárolható meg. A kiadónál számítottak arra, hogy sok olyan könyvtulajdonos lesz, akinek már több Djabe kiadványa is van, ezért ezt a módját választották, hogy az olvasottak illusztrálásaként bárki a gyűjteményét ki tudja egészíteni. Minden megrendeléshez, függetlenül a darabszámtól, a Djabe Slices Of Live DVD-t ajándékba elküldik.

Bese Jozefák „Jozé” László
zenei szakíró

Copyright © Gramy-H Kft. Minden jog fenntartva!. | 1092 Budapest, Ráday u. 40. | djabe@djabe.com | Adatvédelmi tájékoztató