DATE: 2024
TIME: 19:30
LOCATION: Djabe special guest Chieli Minucci - Budapest, Hungary
VENUE: Budapest Jazz Club - New LP recording
Djabe special guest Chieli Minucci – Tour of Waterfalls – New LP recording – BJC, Budapest, Hungary, 26 May 2024 2024

Jegyvásárlás

Chieli Minucci gitáros a világhírű amerikai jazz/funk/world formáció, a Grammy díjra jelölt Special EFX alapítója. Tavaly együtt lépett fel a Djabe zenekarral a Budapest Jazz Clubban. Ekkor határozták el a mostani turnét, mely a Tour of Waterfalls nevet kapta. A Djabénak és Chielinek is van egy Waterfall című kompozíciója. A két szerzemény foglalja keretbe a műsort, melyben Chieli Minucci, Djabe és Special EFX számok hangzanak el.

A Djabe a hazai jazz/world fusion műfaj elsőszámú képviselője. Számtalan hazai és nemzetközi díj birtokosa. Eddig 44 országban léptek fel. 22 éve dolgoznak együtt a Genesis gitárosával, Steve Hackettel. Kiadványaikat zenei és hangminőségét világszerte elismerik. Barabás Tamás hangmérnöki munkáját folyamatosan dicsérik a londoni Abbey Road Studios munkatársai. A Beatles és Pink Floyd ikonikus stúdiójával immáron 26 éve dolgozik együtt a zenekar. A Miles Showell készítette félsebességes vágású Djabe albumok óriási sikerrel szerepeltek a HiFi kiállításokon, és kedvelt referencia lemezei az audiophile közönségnek. A 2023-ban megjelent Art In Tone albumukat Hollandiában az Artone stúdióban készítették, kizárólag analóg technika felhasználásával, egyből lemezre vágva.

A Djabe – Art In Tone nagy sikerrel mutatkozott be a bécsi és a budapesti HiFI kiállításokon. 2024-ben is a müncheni High End Munich2024 rendezvényen a Djabe bemutatóterem erre fókuszál.

Az albumból készített natív DSD kiadás óriási sikerrel jelent meg március 15-én.

A kiváló minőségű analóg felvételek sorát folytatják most a Djabe special guest Chieli Minucci felvétellel. A hang rögzítése 24 sávos Tascam szalagos magnóval történik.

A felvétel előtt 19:30-tól a zenekar közönségtalálkozón vesz rész a koncert helyszínén, ahol a beszélgetés mellett dedikálják a helyszínen is megvásárolható kiadványaikat.

A felvételt szervező Gramy-H Kft. lehetőséget biztosít arra, hogy a közönség a koncertfelvételt nagyfelbontású (24/96 wav, DSD256) vagy analóg formátumban (vinyl, mesterszalag) rövid időn belül megkapja.

A csomagokról további információt a djabe@djabe.com email címen Égerházi Attilánál lehet kérni.

Partnerek: GR1993 Records, Quality Vinyl Projects, My Reel Club, Dream Audio Components.

Chieli Minucci – gitár, Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek, Barabás Tamás – basszusgitár, Zana Zoltán – szaxofon, Kaszás Péter – dobok, ének, Bubenyák Zoltán – billentyűs hangszerek

2024.05.26. 19:30 (vasárnap)
Jegyárak: 9900 HUF

Copyright © Gramy-H Ltd. All rights reserved. | 1092 Budapest, Ráday u. 40. | djabe@djabe.com | Privacy Notice